Vinter- til sommerdæk

Nu er det snart tid til at få sommerhjulene på din Škoda. Det er en god idé at bestille tid med det samme, så vi er klar, når du ønsker at få det gjort. Hvis vi opbevarer sommer- og vinterhjulene for dig, så tester vi hjulene for skader (mønsterdybde, revner) og påminder dig før næste skift.

Opbevaring af hjul

Vi garanterer professionel opbevaring under de bedste forhold. Vi mærker og kontrollerer dine hjul, så de hurtigt kan monteres igen med korrekt dæktryk fra start. Škoda tilbyder praktiske dæktasker til transport og hjemmeopbevaring. Fremstillet i kraftigt nylon med laminering på bagsiden. Bærehåndtag og velcrolukning.

Tilbehør til sommeren

Er din bil klar til sommeren? Se udvalget af tilbehør til din bil på vores webshop. Du finder alt fra dækposer til nøgleringe, så du altid er helt opdateret på det nyeste merchandise til din Škoda. Husk, at du også kan købe nye sommerhjul, hvis de gamle er ved at være slidte.

Inspiration til originalt tilbehør

Škoda alufælge

Vi står klar til at vise dig det brede udvalg af originale Škoda-fælge. Vi har samlet et overblik, så du nemt kan finde det tilbehør og hjul som passer til netop din Škoda. Hvis du allerede nu vil tjekke vores udvalg, har vi lavet en samlet oversigt til dig. Du kan se hele det store udvalg ved at trykke på knappen.

Nye stofmåtter

Når din Škoda skal forårsklargøres, så forny samtidig kabinen med originale stofmåtter til din bil. Måtterne passer perfekt og er fremstillet i elegant velour. De forreste gulvmåtter har desuden Škoda-fastgørelsessystem, der forhindrer måtterne i at bevæge sig under kørslen.

Cykeludstyr

Er du klar til cykelsæsonen? Står du og mangler originalt Škoda-cykeltøj, kan du finde det hele i Škoda-webshoppen. Du kan finde alt fra tilbehør til et bredt udvalg af tasker, kufferter og merchandise. Vi har alt til at sikre den perfekte cykeltur eller cykelferie.

Hvad er MinŠkoda?

MinŠkoda er den direkte onlineforbindelse mellem dig og din bil på din smartphone. Med appen MinŠkoda kan du se detaljer om bl.a. din bils placering og tilstand, dine forskellige køreture og så kan du altid kontakte dit værksted via appens besked-funktion. MinŠkoda koster ikke noget at få installeret, og den er gratis at bruge.

Seneste nyheder