Kundetilfredshed

Alt om kundetilfredshed

Velkommen til vores hjemmeside, hvor du med hjælp fra oplysningerne i dit tillykkebrev, kan tilføje din mailadresse til din ŠKODA-forhandlers kundetilfredshedssystem.

Din lokale ŠKODA-forhandler vil automatisk føje din mailadresse til systemet, hvis du har oplyst den. Dog kan du her på siden tilføje den, hvis ikke du har gjort det endnu. Når du tilføjer din mailadresse, så sikrer du dig, at du fremover deltager ved kommende værkstedsbesøg hos din forhandler. Har du ikke senest 14 dage efter leveringen af din nye bil modtaget et kundetilfredshedsskema, så skal du kontakte din forhandler for fremsendelse.

Som tak for hjælpen deltager du automatisk i udtrækning af 5 x 2 biografbilletter Vi trækker hver måned lod om billetterne, og du kunne blive den heldige vinder. Derudover deltager alle, der besvarer vores kundetilfredshedsskema, i en konkurrence hvor vi hvert kvartal trækker lod om et gavekort til en værdi af 2.500,- kr.

I nederste afsnit af dit tillykkebrev finder du dit kundenummer og din kode, som du skal bruge til at tilføje din mailadresse. Du giver samtidig din accept til, at din forhandler må kontakte dig i kunde-tilfredshedssammenhæng.

Vær opmærksom på, at har du allerede en mailadresse registreret i systemet til kundetilfredshed, så kan denne kun ændres ved at kontakte din forhandler.