ŠKODA SCALA

Tilbage til modelsiden

Alle de detaljer, som du leder efter

SCALA – TEKNISKE DATA

Dimensioner

Sikkerhed

Andre sikkerheds features

ŠKODA SCALA byder på sikkerhed uden kompromiser. Følgende features er tilgængelige som standardudstyr eller ekstraudstyr:

› Isofix- og Top Tether-fastgørelsespunkter til fastgørelse af et børnesæde på de yderste bagsædepladser. Isofix fås også til det forreste passagersæde.

› Crew Protect Assist beskytter området omkring føreren og forsædepassageren i tilfælde af en ulykke ved at stramme de forreste sikkerhedsseler og lukke sideruderne (elruder).

› Efter en kollision forhindrer multikollisionsbremsen, at bilen bevæger sig ukontrolleret videre ved at bremse, hvilket også reducerer faren for yderligere kollisioner.

› ABS forhindrer, at hjulene blokerer under en katastrofeopbremsning eller ved opbremsning på glatte vejbelægninger.

› EDS giver bedre acceleration eller kørsel op ad bakke med dårligt vejgreb under et af de trækkende hjul.

› MSR modvirker den blokering af de trækkende hjul, som kan opstå, når føreren decelererer på et glat underlag.

› Ved at øge bremsetrykket kan bremseassistenten hjælpe føreren i situationer, hvor en katastrofeopbremsning er nødvendig. Det kan reducere bremselængden markant.

› ASR sikrer problemfri igangsætning og acceleration, uden at hjulene spinder på glatte vejbelægninger.

› Dæktrykskontrollen TPM+ holder hele tiden føreren informeret om dæktrykket.

› Ekstraudstyret Hill-Hold Control-assistent hjælper føreren med at sætte i gang på en sikker måde op ad bakke. Systemet aktiveres automatisk på hældninger på 5 % eller mere og sikrer nem og sikker igangsætning op ad bakke uden at skulle bruge håndbremsen. Systemet forhindrer, at bilen ruller baglæns eller går i stå.

› Blinkende stoplygter reducerer risikoen for en påkørsel bagfra, især når man kommer til en kø på motorvejen eller bremser pludseligt for en uventet forhindring.