ŠKODA KAMIQ

NÅR DU VED, HVAD DER PASSER TIL DIG

Vi præsenterer den helt nye KAMIQ, ŠKODAs første crossover. Du vil straks blive tiltrukket af det umiskendelige dristige design, som kombinerer en praktisk, rummelig bybil med fordelene ved en SUV. Du kan uden problemer hæve dig over byens hektiske aktiviteter, mens du nyder de vidtrækkende komfortfeatures og de banebrydende opkoblingsmuligheder. Denne lille, robuste bybil byder på perfekt værdi for pengene og vil være en fremragende ledsager for både par og familier eller som bil nummer 2.

ET DESIGN KLAR TIL STORBYEN

Med et velproportioneret forhold mellem robust design og dynamiske former har KAMIQ den unikke karakter, der kræves for at kunne skabe sin egen vej fremad. Et andet kendetegn ved denne ŠKODA crossover er dens kompakte størrelse, som er perfekt til alle storbyens kroge og sprækker. Den forhøjede siddeposition vil give dig bedre udsyn over det, der sker omkring dig, og gøre indstigningen lettere.

BRUG DEN TIL AT OPNÅ DINE FREMSKRIDT

KAMIQ-crossoveren giver dig mulighed for at hæve dig over hverdagens bekymringer og frygt for at skulle navigere rundt i bytrafikken. Du kan nyde storbyeventyret til fulde, takket være et bredt udvalg af relevant udstyr, optimale opkoblingsmuligheder og sofistikerede Simply Clever-løsninger.

DEN HAR BÅDE STORE MUSKLER OG NOGET INDE BAGVED

Det udvendige design oser af muskelkraft, men inde bagved er der også masser af sofistikerede løsninger og banebrydende teknologi. Se selv.

HVILKEN KAMIQ ER DIN FAVORIT?

Det afgør du selv: Vælg din favoritfarve, matchende fælge, og se din individualiserede ŠKODA KAMIQ. Download et billede af den KAMIQ, du drømmer om, og del det med dine venner.