8/25 - 12/31/2022

Kom til Enyaq RS iV event

Hos din lokale Škoda-forhandler

Vil du prøvekøre den mest luksuriøse Škoda nogensinde?

Den helt nye Enyaq Coupé RS iV var rundt i Danmark under Tour de France, hvor du kunne opleve den i start- og målbyerne. Nu tager Škodas nye elektriske topmodel på roadtrip igen, men denne gang er det med dig bag rattet.

Resten af året kan du prøvekøre den mest luksuriøse Škoda nogensinde hos udvalgte Škoda-forhandlere over hele landet. Tjek vores interaktive kort for at se, hvor og hvornår du og din familie kan få den spændende oplevelse.

Enyaq Coupé RS iV er nemlig en helt særlig elbil. Ikke alene har den et kraftfuldt coupédesign, firehjulstræk, op til 299 hk , op til 1.400 kg anhænger vægt, op til 521 km rækkevidde (WLTP) og 570/1.610 liter bagagerum.

Den eldrevne sportsbil har også en kavalkade af sikkerheds- og komfortudstyr, der omfatter bl.a. panoramaglastag, Fuld LED-matrix-forlygter, kølergrill med LED-lys (Crystal Face), varmepumpe, 20" Taurus-alufælge, 13" infotainmentdisplay og interiørtemaet Design Selection RS Lounge med paneler i kulfiber-look og sportssæder og instrumentbord beklædt med Suedia-mikrofiber.