Plug-in hybrid modeller fra ŠKODA

ŠKODA er aktuel med fire plug-in hybrid varianter i Danmark, ŠKODA OCTAVIA Coupé iV, ŠKODA OCTAVIA COMBI iV, ŠKODA SUPERB iV og ŠKODA SUPERB COMBI iV. Alle modeller er spækket med en række innovative tiltag og kan udstyres med en lang række af avancerede komfort-, parkering- og sikkerhedsassistentsystemer. Uanset hvilken plug-in-hybrid variant du vælger, får du en dynamisk bil med rendyrket køreglæde.

Læs mere om fremtidens ŠKODA elbiler

Plug-in hybridteknologien

Bliv klogere på plug-in hybrid teknologien og få svar på de oftest spurgte spørgsmål.

Service på plug-in hybridmodeller

Få gode råd om service og brug af din plug-in hybridbil.

Sådan brug er du mindre strøm, når du kører

Læs hvordan du bruger mindre strøm, når du kører plug-in hybridbil.

ŠKODA OCTAVIA iV plug-in hybrid

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV plug-in hybrid

ŠKODA OCTAVIA Coupé iV plug-in hybrid – Oplev køreglæden
Med den nye ŠKODA OCTAVIA iV Coupé får du en moderne plug-in hybridbil uden at gå på kompromis med komfort, udstyr eller design. Med OCTAVIA Coupé iV kan du tilslutte dig en ny ære af elektrificeret mobilitet med mulighed for nem opladning både derhjemme og på farten. I ren eldrift kan du med den nye OCTAVIA iV komme stille og emissionsfrit rundt i byen med god samvittighed. Den nye OCTAVIA iV er bl.a. udstyret med intelligent teknologi, Simply Clever-detaljer, rummelige opbevaringsrum og et gennemtænkt bagagerum med masser af plads.

ŠKODA OCTAVIA COMBI iV plug-in hybrid – En familieklassiker iført ny teknologi
Den nye ŠKODA OCTAVIA COMBI iV plug-in hybrid opfylder både de arbejds- og familiemæssige behov. OCTAVIA COMBI iV har et velkendt dynamisk design og et stort bagagerum på hele 490 l, uden at gå på kompromis med plads til for- og bagsædepassagererne. Med OCTAVIA COMBI iV får du en rummelig, moderne og komfortabel stationcar til hele familien!

ŠKODA SUPERB iV plug-in hybrid

ŠKODA SUPERB COMBI iV plug-in hybrid

ŠKODA SUPERB iV plug-in hybrid – En dynamisk og kraftfuld firmabil
Hvis du er på udkig efter en ny plug-in hybrid firmabil i luksusklassen? Så skal du ikke lede længere end den nye ŠKODA SUPERB iV. SUPERB iV er spækket med innovationer og har en fornuftig rækkevidde på ren el til de lange køreture! ŠKODA SUPERB iV plug-in hybrid kombinerer funktionalitet med dynamiske præstation, takket være en kraftfuld plug-in-hybriddrivlinje. Den kraftige 115-hk elmotor muliggører, at SUPERB iV i de fleste situationer udelukkende kan køre på el. SUPERB iV fås med flere forskellige udstyrskombinationer, som gør det muligt at tilpasse bilen til netop din smag og behov.

ŠKODA SUPERB COMBI iV plug-in hybrid – en stationcar med plads til hele familien
Søger du en luksuriøs, dynamisk og rummelig familiebil? Så finder du måske dit match i ŠKODA SUPERB Combi iV plug-in hybrid. Under motorhjelmen i SUPERB Combi iV stationcar finder du en avanceret plug-in hybriddrivlinje, som kombinerer det bedste fra eldrevne og konventionelle biler for at opnå en støjsvag og dynamiske kørsel. SUPERB Combi iV er spækket med nyskabelser og smarte tiltag til gavn for hele familien. Apropos familie kan den nye SUPERB Combi iV også trække en campingvogn til ferieturen! Bagagerummet i den nye SUPERB Combi iV er rummelig og kan bl.a. udstyres med en række teknologier som Virtual Pedal og en elektrisk bagklap, som muliggør en nem og hurtig af- og pålæsning af bilen.

Hvad er en plug-in hybridbil?

Skal din næste bil være en plug-in hybrid? Så læs med her! Den største forskel på el-, hybrid og plug-in-hybridbiler er, hvor langt de kan køre udelukkende på el. En hybrid eller mild hybrid kører typisk kortets på ren el, hvor en plug-in hybridbil (PHEV) kan køre noget længere og kan også oplades med et ladekabel (deraf ”plug-in”).

En plug-in hybridbil har et mindre batteri end en elbil, så rækkevidden på el alene er kortere. Det er dog ikke et problem, for brændstofmotoren kan tage over, når batteriet er tomt, ligesom den også kan oplade batteriet, mens man kører. Sidstnævnte er dog ikke særligt energieffektivt, men kan være en løsning, hvis man efter en længere strækning nærmer sig et område, hvor man vil køre uden emission – f.eks. i en by. Kombinationen af batteri, elmotor og brændstofmotor giver plug-in-hybridbilen længere rækkevidde end elbilen, men elbilen haler ind på plug-in hybridbilen.

F.eks. har elbilen ENYAQ iV en rækkevidde på op til 534 km (WLTP) på en opladning, mens plug-in hybridbilen SUPERB iV har en rækkevidde på 850 km på en opladning og en tankfuld benzin. SUPERB iV har et batteri på 13 kWh, hvilket giver en rækkevidde på el alene på 63 km (WLTP).

Ofte stillede spørgsmål om plug-in hybridbiler

• Hvilke plug-in hybridbiler har ŠKODA?
På det danske marked har ŠKODA pt. følgende plug-in hybridbiler: ŠKODA OCTAVIA iV, ŠKODA OCTAVIA COMBI iV, ŠKODA SUPERB iV og ŠKODA SUPERB COMBI iV.

• Hvad er forskellen på en mild hybrid- og plug-in hybridbil?
En mild hybridbil har typisk et mindre batteri og elmotor. Bilerne kan ikke oplades vi eksterne strømkilder og har en begrænset rækkevidde på ren el.

• Hvad er en plug-in hybridbil?
En plug-in hybridbil er en bil, der har både en el- og forbrændingsmotor. Den kan oplades på samme måde som traditionelle elbiler og optankes med brændstof som konventionelle benzin eller dieselbiler.

• Hvilke fordele er der ved en plug-in hybridbil?
Plug-in hybridbiler har udmærket brændstoføkonomi, er lydsvage og er for dig der ønsker en elbil, men har begrænsede opladningsmuligheder i dagligdagen. ŠKODAs stærke plug-in hybriddrivlinje muliggør kørsel på ren el i de fleste dagligdagsscenarier og på benzin på de lange ture.