Mild hybridbiler fra ŠKODA

ŠKODAs nye OCTAVIA eTSI og OCTAVIA COMBI eTSI mild hybridbiler er i en klasse for sig. Her for du komfort, rummelighed og et moderne design i særklasse.

Alle OCTAVIA eTSI mild hybrid-modeller er spækket med en række innovative teknologier, og modellerne kan desuden udstyres med en lang række avancerede komfort-, parkering- og sikkerhedsassistentsystemer. Så uanset hvilken mild hybridbil du vælger fra ŠKODA, så får du en brændstoføkonomisk bil og rendyrket køreglæde i et gennemtænkt design.

Læs mere om ŠKODAs elbiler

ŠKODA OCTAVIA eTSI Mild Hybrid Coupé

ŠKODA OCTAVIA COMBI eTSI Mild Hybrid Stationcar

Mild hybrid-modeller fra ŠKODA

ŠKODA OCTAVIA eTSI Mild Hybrid Coupé

Med den nye ŠKODA OCTAVIA eTSI Coupé får du en moderne mild hybridbil uden at gå på kompromis med komfort, udstyr eller design. De nye OCTAVIA-modeller har et elegant og skarpt design. De afbalancerede proportioner skjuler et større bagagerum og en rummelig kabine. ŠKODA OCTAVIA eTSI Mild Hybrid Coupé fås i følgende motorstørrelser og udstyrslinjer:

Ambition
• ŠKODA OCTAVIA 1,0 eTSI Mild Hybrid
• ŠKODA OCTAVIA 1,5 eTSI Mild Hybrid

Style
• ŠKODA OCTAVIA 1,0 eTSI Mild Hybrid
• ŠKODA OCTAVIA 1,5 eTSI Mild Hybrid

SE ŠKODA OCTAVIA eTSI PRISER


ŠKODA OCTAVIA COMBI eTSI Mild Hybrid Stationcar

Den nye ŠKODA OCTAVIA COMBI eTSI Stationcar opfylder de fleste moderne behov. Med OCTAVIA COMBI eTSI får du en mild hybridbil, som både er praktisk og stilren. Den nye OCTAVIA COMBI eTSI er en aerodynamisk stationcar med komfort og sikkerhed i topklasse. Kort sagt, så får du med den nye Octavia COMBI eTSI en kompetent familie- eller firmabil med hybridteknologi. ŠKODA OCTAVIA COMBI eTSI Mild Hybrid Stationcar fås i følgende motorstørrelser og udstyrslinjer:

Ambition
• ŠKODA OCTAVIA COMBI 1,0 eTSI Mild Hybrid
• ŠKODA OCTAVIA COMBI 1,5 eTSI Mild Hybrid

Style
• ŠKODA OCTAVIA COMBI 1,0 eTSI Mild Hybrid
• ŠKODA OCTAVIA COMBI 1,5 eTSI Mild Hybrid

SE ŠKODA OCTAVIA COMBI eTSI PRISER

Hvad er en mild hybridbil

En mild hybridbil kører primært på benzin eller diesel, og anvender en lille elektrisk elmotor i bestemte scenarier eller i korte perioder. Til forskel fra en plug-in-hybridbil, så kan mild hybridbiler typisk ikke køre på rent el over længere strækninger og er derfor hovedsageligt afhængig af den traditionelle forbrændingsmotor til fremdrift.

De nye OCTAVIA eTSI mild hybrid-modeller fra ŠKODA er udstyret med en remdrevet 48 V-startermotor og et 48 V-litium-ion-batteri. På intelligentvis oplades batteriet ved bl.a. opbremsninger og assisterer benzinmotorerne ved accelerationer.

Det hele sker automatisk og er med til at øge både brændstoføkonomien og mindske CO2-udledningen.

Ofte stillede spørgsmål om mild hybridbiler

• Hvilke mild hybridbiler har ŠKODA?
På det danske marked har ŠKODA pt. følgende mild hybridbiler: ŠKODA OCTAVIA eTSI Coupé og ŠKODA OCTAVIA COMBI eTSI Stationcar. Begge modeller kan fås i forskellige motorstørrelser.

• Hvad er en mild hybridbil?
En mild hybridbil er en bil, der typisk består af en lille elmotor og en helt normal forbrændingsmotor. Hvor batteriet i f.eks. en plug-in-hybridbil kan oplades via eksterne strømkilder, så er det ikke tilfældet med batteriet i en mild hybridbil. Batteriet i en mild hybridbil oplades typisk under kørslen af forbrændingsmotoren eller f.eks. ved opbremsning.

• Hvad er forskellen på en mild hybrid- og en plug-in-hybridbil?
En mild hybridbil har typisk et meget mindre batteri og en lille elmotor, som i de fleste tilfælde kun assisterer de øvrige funktioner i bilen eller forbrændingsmotoren. Bilerne kan typisk ikke oplades vi eksterne strømkilder og har en stærkt begrænset rækkevidde på ren el.

• Hvilke fordele er der ved en mild hybridbil?
En mild hybridbil tillader hurtig optankning af brændstof og man slipper for at være afhængig af eksterne strømkilder. Derudover, så er modellerne typisk mere støjsvage og brændstoføkonomiske end biler med traditionelle forbrændingsmotorer.