HVORFOR SKIFTE TIL EN ELBIL?

Elbiler er billigere i drift.

Du skåner ikke kun miljøet, men også din økonomi. Driftsomkostningerne og serviceomkostningerne til elbiler er billigere sammenlignet med biler med forbrændingsmotor. Ejerne får også mange andre fordele som fx gratis parkering i byer, adgang til centrum af byerne og undtagelse fra vejafgifter.

Opladningen er hurtig og nem.

Du kan oplade din elbil næsten overalt: via en 230 V-husholdningsstikdåse, en wallbox eller ved offentlige ladestandere og lynopladningsstationer. Der er kun én enkel regel: jo højere ladestrøm, jo hurtigere går opladningen. Når først du prøver det, finder du ud af, at det næsten er lige så nemt som at oplade din smartphone.

Ingen rækkeviddeangst.

Elbilerne har en rækkevidde, som langt overstiger dit behov på en gennemsnitlig dag – uanset vejr, kørestil eller last. Og hvis du skal bruge bilen til en længere køretur, fx når du skal på ferie, kan du oplade din elbil ved det stadigt voksende netværk af offentlige ladestandere og lynopladningsstationer, der er hurtige og nemme at bruge – især med vores Powerpass.

FULDELEKTRISK ELLER HYBRID?

ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV

Den mest kraftfulde ŠKODA, der findes, er udstyret med sportsundervogn og 4×4, og den leverer imponerende præstationer takket være den elektriske drivlinje med en ydelse på 299 hk**.

ŠKODA ENYAQ iV

Vores første rent eldrevne ŠKODA SUV byder på topmoderne teknologi og en rækkevidde på op til 520 km*. Du kan vælge mellem flere batterier med forskellig kapacitet og ydelse.

ŠKODA OCTAVIA iV

Denne plug-in-hybriddrivlinje leverer en samlet ydelse på 204 hk, et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm og en elektrisk rækkevidde på op til 68 km*.

ŠKODA SUPERB iV

Plug-in-hybridvarianten af vores flagskib leverer en samlet ydelse på op til 218 hk, et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm og en elektrisk rækkevidde på op til 64 km*.

HVOR MEGET KOMMER MIN ŠKODA TIL AT KOSTE?

Der er så mange fordele ved at eje en elbil!

Med lavere brændstof- og vedligeholdelsesomkostninger end for biler med forbrændingsmotor og med statslige tilskudsordninger for ejerskab i nogle lande repræsenterer elbiler en langt mere attraktiv værdi for ejerne.

HVOR KAN JEG FINDE LADESTANDERE?

NYD eMOBILITY MED VORES APPS

POWERPASS-APP

Powerpass er en komfortabel alt-i-en-opladningsapp til kunder hos ŠKODA AUTO. Denne app er en hjælp ved offentlige ladestationer og ved opladning derhjemme, når du bruger din intelligente ŠKODA iV Charger.

MyŠKODA APP

Access all necessary features of your vehicle from anywhere and anytime using your smartphone.