ŠKODA - Simply Clever

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvad er MinŠKODA

MinŠKODA er et lille stik, som vi installerer i din bil. Den forbinder din bil med din smartphone via MinŠKODA-appen. Du kan nu nemt tjekke din bil og få kontakt til din ŠKODA Partner, hvis du får brug for hjælp.

Hvordan kan jeg få MinŠKODA?

Du kan få MinŠKODA hos din lokale ŠKODA-servicepartner, når du alligevel er på værksted. Find din lokale ŠKODA-servicepartner her

Kan jeg få MinŠKODA i min bil?

MinŠKODA kan installeres i de fleste ŠKODA modeller fra 2008 og frem. Vil du gerne være helt sikker på, at det er muligt at få MinŠKODA i din bil, så skriv til os, og spørg til din bilmodel.

Hvilke data samler MinŠKODA?

Med MinŠKODA har du en direkte forbindelse mellem din bil og din smartphone. Det betyder, at du kan følge med i alt, hvad MinŠKODA samler data om.

Det gælder:

Data om bilens tilstand og om eventuelle driftsproblemer, hvis der fx sker fejl på bilens elektriske system.
Data om, hvor bilen befinder sig
Data om brændstofforbrug
Data om bilens aktuelle servicebehov
Data om bilens aktuelle kilometerstand
Data om uhensigtsmæssig G-påvirkning (fx ved en kollision)

Du kan læse brugerbetingelserne for MinŠKODA-appen her.

Kan andre altid se min position med MinŠKODA?

Nej. Det er kun dig selv, der kan se, hvor din bil befinder sig henne med MinŠKODA. Hvis du er ude for et uheld, sender MinŠKODA dog en besked om bilens position til din lokale ŠKODA Partner.

Derudover samler vi anonyme lokationsdata på biler med MinŠKODA installeret. Disse data bliver brugt til at analysere trafikmønstre, vejforhold og andet, der kan sikre dig en bedre oplevelse i fremtiden. Men dataene er anonyme. Så der er ingen, der kan se, hvem bilerne tilhører, blot hvor de kører henne.

Hvem ejer data?

Den data, som du genererer, ejer du også. Når du downloader MinŠKODA-appen, giver du samtykke til, at Connected Cars A/S må bruge dine data til appens funktionaliteter. Men det er altid dig, der ejer data.

Du kan læse brugerbetingelserne for MinŠKODA-appen her.

Kan jeg tænde/slukke for dataoverførslen?

Ja, du kan altid slukke for dataoverførslen fra MinŠKODA. Det betyder dog, at appen mister sine funktioner.

Hvad bruger ŠKODA adgang til og data fra MinŠKODA til?

ŠKODA bruger data fra MinŠKODA i appen, hvor de er nødvendige for dens funktioner. Derudover bliver data brugt til at give din foretrukne ŠKODA Partner indsigt i din bils tilstand, så de kan yde den bedste service.

På sigt vil ŠKODA med din forudgående accept tilbyde dig yderligere funktioner baseret på samarbejder med tredjeparter. Derudover vil ŠKODA anvende anonyme data fra bilerne til at skabe bedre forståelse for fx trafikflows, kørselsmønstre og lignende.

Du kan læse brugerbetingelserne for MinŠKODA-appen her.

Er min bil låst til at få service hos en autoriseret ŠKODA-partner?

Nej, du kan selvfølgelig frit vælge værksted, men det er kun din ŠKODA-serviceartner, der kan bruge data fra MinŠKODA. Det vil sige, at uautoriserede værksteder ikke kan bruge data fra MinŠKODA til at give dig bedre service og sikre, at din bil kører optimalt.

Virker MinŠKODA med alle mobiltelefoner?

MinŠKODA virker med alle mobiltelefoner, der kan gå på nettet. Du kan hente MinŠKODA-appen til iOS og Android. Appen kræver dog som minimum, at din mobiltelefon har iOS 10 eller Android 4 eller nyere.

Hvad gør jeg, hvis jeg skifter mobiltelefon?

Hvis du får ny mobiltelefon, skal du ikke gøre andet end at hente MinŠKODA-appen igen og logge ind. Hvis du i en periode ikke har en mobiltelefon, kan du holde dig opdateret ved at logge ind på MinSKODA.dk.

Hvad gør jeg, hvis jeg har solgt en bil med MinŠKODA installeret?

Vi registrerer automatisk, om en bil skifter ejer, når bilen omregistreres. I den forbindelse deaktiverer vi automatisk MinŠKODA, så den er klar til den næste ejer.

Hvordan kan jeg se, om MinŠKODA installeret?

Hvis en bil har MinŠKODA, vil du kunne se et klistermærke på dørrammen ved førerdøren. Her kan du også se et link til minskoda.dk, hvorfra du kan oprette en profil og tage kontakt til dit værksted for at blive forbundet med bilen.

Koster det noget at bruge MinŠKODA?

Nej, MinŠKODA er gratis for dig som ŠKODA ejer.

Kan jeg bruge MinŠKODA i udlandet?

Ja, det kan du godt. MinŠKODA er baseret på en simpel simkortteknologi, som virker uden meromkostning i hele Europa.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke vil have MinŠKODA længere?

Hvis du ikke længere ønsker at have MinŠKODA installeret i din bil, så skal du kontakte en ŠKODA-servicepartner, som kan afinstallere den.

Kan jeg dele adgang til MinŠKODA med et familiemedlem?

Ja, MinŠKODA vil om kort tid give mulighed for, at bilen kan have flere ejere - fx dig og din ægtefælle og/eller dine børn. På samme måde vil MinŠKODA også give mulighed for, at en bruger kan have flere biler.

Er der nogle midlertidige begrænsninger?

Vi gør opmærksom på, at hjælp ved kollisioner pt. ikke understøttes i MinŠKODA. Vi arbejder på højtryk for at få implementeret denne service hurtigst muligt.

Hvem kan jeg kontakte med yderligere spørgsmål?

Du kan altid skrive til os i MinŠKODA-appen.

Brugerbetingelser for MinŠKODA-appen.

Du kan læse om brugerbetingelserne for MinŠKODA-appen og om hvordan vi håndterer dine persondata her.

Få hjælp, når du har brug for den.

MinŠKODA sender besked til dit ŠKODA værksted, hvis du har brug for hjælp. Det kan både være assistance, hvis du har haft et uheld, eller ŠKODA Vejhjælp, hvis din bil ikke kan køre længere. Lyser en af dine advarselslamper, kan du med MinŠKODA app’en blive guidet godt videre af værkstedet.