Digitalt Cockpit

September 1, 2018
Med et digitalt cockpit bliver instrumenture og målere foran dig vist digitalt, og du kan tilpasse dem til dit behov.

Med et digitalt cockpit bliver instrumenture og målere foran dig vist digitalt, og du kan tilpasse dem til dit behov. Du kan få blandt andre SCALA, KAMIQKAROQ og KODIAQSUPERB og SUPERB Combi med digitalt cockpit.

DIGITALT COCKPIT

Digitalt cockpit erstatter de analoge målere og instrumenture med én stor interaktiv skærm bag rattet. På skærmen er der mulighed for at se de klassiske informationer som omdrejningstæller og speedometer, men den kan også vise navigation, hvis bilen er udstyret med det, gearskifteindikator og meget andet. I alt kommer digitalt cockpit med fire forskellige layouts, der giver ekstra glæde af udstyr som navigation, vejskilteassistent, etc.

Du kan tilpasse de fire layouts og bestemme, hvilke notifikationer der skal komme frem, hvorhenne på skærmen de skal være, og hvilken størrelse de skal have.

Klassisk

Denne indstilling viser både speedometer og omdrejningstæller som runde instrumenture i højre og venstre side af skærmen. Du kan tilpasse midten af skærmen – f.eks. med infotainmentsystemet eller navigationen, som også har en zoomfunktion.

Digitalt

I dette layout dækker information fra f.eks. infotainmentsystemet eller navigationen hele bredden af skærmen. I bund og top vises information om eksempelvis fart, gearskifteindikator, vejskilteassistent, tilbageværende distance eller distance til næste sving på ruten.

Information

Her får du et stort felt i midten, som bl.a. kan vise navigationen. Yderligere information vises i siderne og over kortet.

Reduceret

Denne indstilling giver to store visninger til højre og venstre på skærmen – eksempelvis fart og den tilbageværende distance. Derudover er der yderligere information i toppen og bunden af displayet. Hvis navigationens rutevejledning er aktiveret, vises navigationspilen i midten af skærmen.

Seneste nyheder