Sådan får du mest ud af din ŠKODA

January 11, 2022

Fem tips til en god start med ŠKODA

Det kan godt være lidt af en gyser at få styr på alt det praktiske, når man køber en ny bil.

Når bilen endelig holder i indkørslen, er det rart allerede at have styr på alt det kedelige. Uanset om du køber eller leaser, kan du finde nogle tips herunder, som kan gøre din rejse lidt glattere i hverdagen. Vi ved, du venter tålmodigt og det er vi taknemmelige for. Vi vil gerne kvittere med nogle helt lavpraktisk tips og indsigter til den gode start med din nye bil.


Her er fem tips til en god start med ŠKODA:

Lyt videre i bilen
Hvis du er kommet godt i gang med en ”page turner” af en lydbog, så kan du roligt lytte videre i bilen. I alle ŠKODA-modeller har du adgang til Apple Carplay, som gør det nemt at høre lige det, I vil på køreturen.

Få budgettet på plads – og ro i maven
Uanset om man har haft mange biler gennem tiden eller er helt ny bilejer, er det altid en udfordring at få lagt det gode og gennemførte bilbudget. Hvis man ikke har et serviceabonnement, kan det være særligt svært at beregne de uforudsete udgifter. Jeg vil varmt anbefale at sætte tiden af nu til at få budgettet på plads – så er der ro i maven, når bilen er klar. LÆS MERE HER
Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte din lokale forhandler, der gerne hjælper med budgettet.

Tænd for vintervarmen med vores app
Jeg har ingen forhåbninger om at konkurrere med Instagram eller eBoks, men jeg vil slå et slag for vores app MyŠKODA. Gennem appen og vores Connect-pakke får du adgang til nogle virkelig praktiske features i hverdagen. Her i vinterkulden kan du via appen f.eks. tænde for varmen på forhånd og sætte ungerne ud i en varm bil om morgenen. Eller lige tjekke om der er strøm på bilen, inden du går i seng.

Sæt (billig) strøm til din el-bil
Og det med strøm fylder jo mere og mere. Hvis du har købt en elbil, som vores ENYAQ eller en plug-in hybrid, kan det være svært at finde rundt i opladning og prisen på el. Det afhænger bl.a. af, om du oplader hjemme, ude eller en blanding af de to.
Vores partner CLEVER har lavet en overskuelig guide, hvor du kan finde lige den information, du har brug for: LÆS MERE HER

Din nye bil holder værdien
En sidste ting. Som en lille bonus, kan du nemlig glæde dig over, at ŠKODA er det mest værdifaste bilmærke. Og det betyder faktisk en hel del - værditab er den største udgift, når du køber en ny bil. Det betyder kort og godt, at ŠKODA har det laveste værditab blandt bilmærkerne i Danmark. Så du kan roligt dreje nøglen og nyde turen.
Lær mere i Bilbasen gode video-guide