10. gang blev lykkens gang

November 23, 2021

Marianne Gravgaard Nielsen fra Assentoft har støttet Knæk Cancer siden start. I år vandt hun for første gang; en splinterny ŠKODA ENYAQ iV 80 Plus.

Marianne Gravgaard Nielsen fra Assentoft ved Randers blev den heldige vinder af den ENYAQ iV 80 Plus, som ŠKODA Danmark donerede til Knæk Cancer 2021.

Det var 10. gang, at den landsdækkende indsamling fandt sted, og alle år har 49-årige Marianne Gravgaard Nielsen støttet kampen mod cancer.

“Hvert år afsætter jeg 2.000 kr. til at deltage i de forskellige lodtrækninger under Knæk Cancer. Det er en sjov måde at støtte det gode formål. Så er der lidt spænding,” siger Marianne Gravgaard Nielsen.

Troede, at det var en telefonsælger

Trods den trofaste og gavmilde støtte til Knæk Cancer har Marianne Gravgaard Nielsen aldrig tidligere vundet nogle af præmierne, og hun troede da også, at det blev endnu et år uden gevinst, da tv-værtinde Christiane Schaumburg-Müller ringede til vinderen under Vild med dans.

“Jeg nåede lige at sige til min mand, at så blev det heller ikke i år, at vi vandt noget, for jeg troede ikke, at der ville blive ringet direkte til vinderen under et liveshow uden at først have været i kontakt med vedkommende,” siger Marianne Gravgaard Nielsen og fortsætter.

“Så da min mobiltelefon ringede, var det lige før, at jeg ikke tog den. Jeg svarer normalt ikke, hvis det er et ukendt nummer, og det ville jo være perfekt timing for en telefonsælger at forsøge sig,” griner Marianne Gravgaard Nielsen.

Marianne Gravgaard Nielsen fik udleveret sin ENYAQ iV 80 Plus hos ŠKODA Risskov forleden, og elbilen kommer til at tilbringe en del tid i nabolaget, for hun er forretningschef på den lokale Q8-servicestation. De cirka 100 kilometers daglige pendling klarer ŠKODAs elbil snildt, for rækkevidden på en fuld opladning er over 500 km. Desuden vandt Marianne Gravgaard Nielsen samtidig sin egen ‘tankstation’ derhjemme i form af en standardinstallation med ladeboks og ét års opladning fra Clever.

Havde overvejet en elbil

ŠKODAs elektriske SUV erstatter nu den minibil, som har været Marianne Gravgaard Nielsens transportmiddel de seneste fem år. Så der er i bogstavelig forstand tale om en stor opgradering med den rummelige ENYAQ iV 80 Plus, som har en værdi af 448.995 kr. inkl. diverse ekstraudstyr.

“Jeg er selv for nærig til at bruge den slags penge på en bil, så nu skal den bare nydes! Mit første indtryk er, at den på alle måder er den fedeste bil. Jeg føler mig godt hjemme – det er nærmest som at flytte ind i en lejlighed – og den er supernem at køre, selvom jeg lige skal vænne mig til, at det er en større bil. Det er også en stor opgradering sikkerhedsmæssigt, for den holder selv afstand til forankørende og holder sig mellem linjerne på vejen,” siger Marianne Gravgaard Nielsen.

Sidst, men ikke mindst er hun glad for, at det er en elbil, som hun vandt i Knæk Cancer-lodtrækningen.

“Jeg havde talt med min mand om, hvorvidt det var ved at være tid til at skifte til el, men havde besluttet at køre et par år mere i min gamle bil. Nu er jeg godt kørende i elbil mange år frem,” siger Marianne Gravgaard Nielsen.

Knæk Cancer 2021 satte rekord

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. I år blev der indsamlet næsten 170 mio. kr., hvilket er rekord. Målet er, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at flere får et bedre liv efter kræft. Donationerne i de ni første Knæk Cancer-indsamlinger muliggjorde 354 projekter, og nu bliver der igangsat mere end 40 nye projekter med pengene fra den seneste indsamling.

Seneste nyheder