Service- og reparationsaftale


Forudsigelige omkostninger giver tryghed.

Med en aftale, der omfatter både serviceeftersyn og reparation får du lettere ved at overskue dine udgifter til bilen. Du betaler simpelthen et fast beløb en gang om måneden.

Aftalen kan tegnes fra 12 til 60 måneder og op til 300.000 kilometer. Hvis dit kørselsbehov ændrer sig, kan aftalen selvfølgelig tilpasses og fortryder du, kan du opsige aftalen med en måneds varsel.

Hvad er dækket af en service- og reparationsaftale?

Naturligvis den regelmæssige service som din bil behøver, men derudover også udgifter til reparationer, som med tiden vil opstå i forbindelse med almindelig slitage på eksempelvis bilens bremser, pærer, viskerblade, kobling, drivaksler, udstødning osv.

Derudover er reparationer, som ikke er til at forudse på eksempelvis motor, gearkasse, differentiale, computere, katalysator osv. også dækket af service- og reparationsaftalen.

Sommer- og vinterdæk, erstatningsbil ved service, hente- og bringeservice, klima- og ekstra varmeanlæg, navigation, dvd/tv anlæg er alle optioner, som kan tilkøbes aftalen.


Hvad er dækket af en Basis Serviceaftale?

Arbejdsløn, olie og reservedele til service samt tids- og/eller kilometer bestemt ekstraarbejde foreskrevet af producent.


Hvad er ikke dækket?

Udbedringer af skader og reparationer som er dækket af en almindelig dansk ansvars- og kaskoforsikring, herunder påkørselsskader, tyveri, vanrøgt, hærværk og lignende Eftermonteret udstyr, lygter, spejle, ruder, karosseri og lak, indtræk, punkteringer, interiør og sæder er ligeledes ikke omfattet. Ved indgåelse af aftalen vil du modtage detaljerede betingelser til godkendelse.

Gælder ej biler, som anvendes til Taxi, motorsport, udlejning eller skolebiler. Har du spørgsmål til vores service- og reparationsaftaler, så er du altid velkommen til at kontakte afdelingen for service og reparationsaftaler hos Skandinavisk Motor Co. A/S på telefon +45 4328 8200.


Pris og bestilling

Ved at følge linket herunder, kan du ud fra ønsket varighed og antal kilometer, samt din bilmodel beregne den eksakte pris som du skal budgettere med. Du vil herefter modtage en kontrakt til godkendelse indenfor ca. 8 arbejdsdage. Aftalen kan tegnes indtil 12 måneder fra bilens 1. inderegistreringsdato.