VIDEO: PRØV NOGET NYT I TRÆTOPPENE

25 METER OPPE I TRÆERNE

Kan du huske fornemmelsen, når du som barn klatrede højere op i klatrestativet eller træet i baghaven, end du havde prøvet før? Suget i maven og den særlige oplevelse af, at der var meget længere ned, når man kommer derop, end det så ud til?

Hvis du har glemt den følelse, eller hvis du har lyst til at mærke den igen, er der garanti for begge dele på Camp Adventure ved Næstved. I campen er der 10 trætopbaner, hvor du kan komme helt op til 25 meter op i de sydsjællandske træer. Og det er en del højere, end det lyder, skal vi hilse og sige.

475 METER SVÆVEBANE

Der er baner til alle børn som voksne og både for de besindige gæster, der ønsker en hyggelig dag med venner og veninder, og de mere modige vovehalse, der også vil have en god gang træning for hele kroppen og et adrenalinsus.

Trætopbanerne går fra træ til træ ved hjælp af rebstiger, trapezer, gangbroer, svingtov og ikke mindst svævebaner, som man hægter sig fast i for derefter at kaste sig ud blandt trækronerne.

På Camp Adventure finder du faktisk også Danmarks længste svævebane, som er på hele 475 meter. En anden forhindring, der er værd at nævne, er Tarzan-springet, hvor man i 15 meters højde svinger sig i tov.

CAMP ADVENTURE

Camp Adventure gik i luften for fem år siden. Der er åbent fra påsken til efterårsferien, og i den periode besøger cirka 18.000 gæster trætopbanerne og klatrehallen. Der er i alt 10 baner, og det tager cirka fire timer at gennemføre dem alle. Klæd dig efter vejret, ligesom det kan anbefales at have et par lette handsker med, hvis du ikke har hård hud i hænderne.

PRØV NOGET NYT MED ŠKODA CITIGO

Nyt design, god plads, friske køreegenskaber, sikker kørsel med nødbremseassistent samt LED-kørelys. Der er mange gode grunde til, at vælge den nye ŠKODA Citigo. Og så er den perfekt til en sjov smuttur, hvis du vil prøve noget nyt.