Frække fælge

Giv din ŠKODA et nyt look med frække alufælge. Sortimentet spænder lige fra elegante fælge i sølv design til de rå og sportslige fælge i sort/antracit design. Hvilken ŠKODA fælg er din favorit? Du kan se det komplette udvalg i vores tilbehørsbrochurer

Citigo

Selvom Citigo er en lille bil, behøver du bestemt ikke gå på kompromis med det sportslige design. Tag derfor et kig på vores lækre alufælge som er skrædersyet til Citigo og oplev, hvordan du kan give din Citigo et helt personligt udtryk. Læs mere om Citigo udstyr her.

Fabia

Med vores nye 16” og 17” alufælge sætter vi turbo på det sportslige Fabia design. Tag et kig på det nye lækre ŠKODA Fabia design og få mere inspiration til valg af fælge ved at klikke her.

Rapid

Designet på Rapid Spaceback er en unik blanding af sportslig dynamik og elegante proportioner. Kombinerer du dette med et sæt af vores sportslige alufælge, får du en bil som oser af sportslig stil. Læs mere om det lækre Rapid Spaceback design her.

Octavia

Octavia fronten er selvsikker og markant med sine skarpe linjer. Den sportslige silhuet er med til at understrege det dynamiske DNA som er en del af Octavia. Kombinerer du det med et sæt lækre alufælge er det svært ikke at blive imponeret over det sportslige udtryk. Se mere Octavia design her.

Superb

Den nye ŠKODA Superb er ŠKODAs stolte flagskib. Den har fået det nye ŠKODA design DNA og et helt nyt motorprogram. Superb formår at udstråle båede elegangce og sportslighed, især hvis du udstyrer den med et sæt af vores lækre fælge. Du kan se de lækre fælge på den nye Superb her.

Yeti

ŠKODA Yeti har et ungt og sportsligt design, som kan tilpasses din helt egen stil. Gå på opdagelse i vores visualizer og se de lækre fælge, monteret på ŠKODA Yeti, her.