ŠKODA - Simply Clever

Tilbage til hovedsiden

Alle de detaljer, som du leder efter

FABIA COMBI TEKNISKE DATA

Bilens mål

Sikkerhed

Andre sikkerhedsfunktioner

ŠKODA Fabia Combi byder på sikkerhed uden kompromiser. Denne hatchback fik tildelt 5 stjerner i Euro NCAP-crashtesten i 2014 for sine eksemplariske sikkerhedsfunktioner. Ud over de sikkerhedssystemer, som er anført ovenfor, fås følgende funktioner enten som standardudstyr eller ekstraudstyr i Fabia Combi:

EDS hjælper under acceleration eller ved kørsel op ad en bakke, hvis et af hjulene har dårligt vejgreb.

XDS+ sikrer, at bilen har neutrale køreegenskaber ved hurtig kørsel gennem sving. Styreelektronikken simulerer i bund og grund et automatisk spærredifferentiale for at forbedre vejgrebet og køredynamikken i sving. Resultatet er, at bilen kører langt mere sikkert og naturligt gennem sving.

ABS forhindrer, at hjulene blokerer under en katastrofeopbremsning eller ved opbremsning på glatte vejbelægninger.

MSR modvirker, at forhjulene mister vejgrebet, hvis du gearer ned og derved motorbremser på en glat overflade.

ASR sørger for, at forhjulene ikke går i spin, men overfører al kraften til underlaget, selvom du sætter i gang på en glat overflade.

› Den elektroniske dæktryksovervågning holder hele tiden føreren informeret om dæktrykket.

Hill-Hold Control sørger for, at din Fabia ikke triller baglæns, når du skal sætte i gang på en bakke med en stigning på 5 procent eller mere. Det er for eksempel rart, hvis du holder på en færgerampe. Dette system er standardudstyr i biler med automatisk DSG-gearkasse og ekstraudstyr til de øvrige versioner.

Blinkende bremselys advarer bagfrakommende bilister om, at du foretager en hård opbremsning. Det er for eksempel en god sikkerhedsforanstaltning, hvis der pludselig er kø på motorvejen.