Tour de France

Tour de France
Tour de France
07
JUL

Tour de France

07 JUL, 2018 - 29 JUL, 2018

ŠKODA er officiel partner og hovedsponsor siden 2004.

ŠKODA – STOLT SPONSOR FOR TOUR DE FRANCE

Lang tid før bilerne blev navnet ŠKODA anvendt på cykler. Siden da har de, der kører på cykel, haft en særlig plads i vores hjerter. I år har vores sponsorat af Tour de France 15 års jubilæum, og samtidig er vi også den stolte sponsor af den berømte grønne trøje, som bæres af løbets bedste sprinter.

Det centrale element i vores logistiske netværk er den røde SUPERB. Det er en ŠKODA, som er blevet ændret rent teknisk til at være en mobil kommandocentral, hvor løbsdirektøren styrer hele Touren.

Det kræver en hel masse at organisere så enestående en event. For at vise vores engagement og kærlighed til den internationale cykelsport vil ŠKODA være til stede med en flåde på 250 biler til at understøtte cykelrytterne og sikre, at hele løbet forløber uden problemer.

ŠKODA BILER ER SOM SKABT TIL CYKLISTER

We Love Cycling, det er et faktum. Vores romance med de tohjulede startede for 120 år siden, da ingeniørerne Laurin og Klement, der grundlagde ŠKODA, konstruerede en række innovative cykler. Da teknologien blev mere avanceret, begyndte de at producere biler, men tilknytningen til cykling er aldrig gået tabt.

ŠKODAs konstruktionsmæssige features omfatter rummelige bagagerum, mulighed for firehjulstræk, Vario-Flex-sædeindretning og tilbehør som fx cykelholdere og beskyttelse mod mudder. Vores modeller har fuld opkobling med kort og cykelapps, som alle er konstruerede til at få cyklisterne frem, uanset hvor de vil hen. Både når det gælder afslappede motionscyklister og de topprofessionelle cykelryttere – biler og cykler passer bare sammen med ŠKODA.

WE LOVE CYCLING

Elsker du cykling? Oplev onlinemagasinet med originale historier, fantastiske videoer og reportager fra hele cykelsportens verden.