POSTNORD DANMARK RUNDT
POSTNORD DANMARK RUNDT
01
AUG

POSTNORD DANMARK RUNDT

01 AUG, 2018 - 05 AUG, 2018

Postnord Danmark Rundt køres fra den 1.-5. august.

Postnord Danmark Rundt

Det handler om at køre hurtigst på to hjul. Men for at det kan lade sig gøre, skal der være mange af dem med fire hjul. ŠKODA er igen i år sponsor af Danmarks eneste professionelle cykelløb; Post Danmark rundt.

Det starter i Aalborg 1. august og slutter på Frederiksberg 5. august, og undervejs på de seks etaper på i alt 875 km er ŠKODA med som feltets stærkeste hjælperytter. ŠKODA stiller nemlig mere end 30 biler til rådighed for Post Danmark Rundt, hvor de transporterer løbsledelse, officials, repræsentanter fra den internationale cykelorganisation UCI, løbslæger og mange andre involverede.

Ikke alene sørger ŠKODA for biler til Danmarks største cykelløb. ŠKODA er som stolt sponsor af den grønne Post Danmark Rundt-pointtrøje også med til at motivere morgendagens danske cykelstjerner. Udover de officielle løbsbiler sponseret af ŠKODA kører mange af cykelholdene også i ŠKODA, ligesom man vil kunne møde ŠKODA i reklamekaravanen, der kører foran feltet, laver sjov og deler reklamegaver ud til tilskuerne.

Ruten for 2018 er offentliggjort og bliver som følgende:

Onsdag den 1. august | 1. etape: Aalborg – Aalborg 216,6 km

Torsdag den 2. august | 2. etape: Viborg – Vejle 180,5 km

Fredag den 3. august | 3. etape: Næstved – Vordingborg 174,5 km

Lørdag den 4. august | 4. etape: Nykøbing Falster 19,1 km enkeltstart

Søndag den 5. august | 5. etape: Faxe – Frederiksberg 194,2 km

PostNord Danmark Rundt 2018: Samlet distance 785 km.

TILBAGEBLIK PÅ 2017

Why We Ride

Flere kvinder end nogensinde cykler og dyrker cykelsport. Frihed, fart, udfordringer eller fællesskab – passionen er personlig. Derfor har ŠKODA skabt WHY WE RIDE – for at fejre sportens heltinder, dele deres lidenskab og inspirere kvindelige cyklister.


Husk også at besøge vores webshop for at se det store udvalg i cykeludstyr!