Den nye ŠKODA Octavia: en klasse for sig selv

Den nye ŠKODA Octavia definerer nye standarder i klassen for mellemstore familiebiler. Octavia imponerer med masser af plads, nyt design, høj funktionalitet, en bred vifte af 'Simply Clever' løsninger samt en lang række innovative sikkerheds- og komfortsystemer.

Prøv vores Octavia farve- og fælgevælger her

 

Et unikt, skarpt og tidsløst design

Octavias nye front er selvsikker og markant med de skarpe linjer og det nye ŠKODA-logo. Ser du på den nye Octavia fra siden, vil du bemærke, at den er blevet langt mere dynamisk i udtrykket samtidig med at den skarpe tornadolinje langs bilen skaber en optisk forlængelse og en sportslig silhuet. En ny speciel designdetalje er den opadgående vindueslinje ved bagdørene, den såkaldte "finne"- en lille, men effektiv detalje, som giver den nye Octavia et kraftfuldt udtryk.

Octavia har også fået et helt nyt design på bagklappen, som er præcist, elegant og harmonisk. Alt er på det rette sted, godt positioneret og rent i udtrykket. ŠKODAs velkendte baglygter i C-form er blevet mere kantede og fremhæver dermed det moderne design endnu tydligere. 

Indvendigt er designet tilsvarende rent, elegant og tidsløst, men med et twist af moderne teknologi og komfort. Samtidig har den nye Octavia masser af plads til dig og din familie, og er den mest rummelige i klassen.

 

 

 

                     

1600x1200                  1600x1200                  1600x1200
1280x1024                  1280x1024                  1280x1024
1280x800                    1280x800                    1280x800


Det nye interiør

Interiøret i den nye Octavia vil overraske med overraskende høj funktionalitet, elegant design og en perlerække af teknologiske højdepunkter. Hele kabinen er designet som Octavias ydre, og giver dig et skaprt og moderne udtryk. Endvidere er der ikke blevet sparet på de smarte løsninger, og i Octavia kan du nu eksempelvis få opbevaringsrum til sikkerhedsvesten under førersædet, affaldspand i sidedøren og en multimedieholder med plads til din iPod, mobiltelefon eller lignende. Bagsædet er blevet yerligere optimeret, så der er endnu mere plads til din familie og byder på smarte opbevaringsløsninger til for eksempel drikkevarer, legetøj og telefoner. Som standard har Octavia to Isofix-forberedte bagsæder, så selv de mindste kan rejse sikkert.   

Den nye ŠKODA Octavia imponerer også med en helt ny generation af Infotainmentsystemer, som eksempelvis radionavigationssystemer, touchskærme og et optimeret sound system, som i samspil med den akustisk optimerede kabine giver en sand lydoplevelse.


Den nye Octavia skal opleves!