Yeti Van – perfekt til både by og off-road

Hvad enten dine ærinder er i byen eller på landet, så er Yeti Van den perfekte ledsager. Med mulighed for permanent firehjulstræk kommer           Yeti Van frem overalt. I Yeti Van sidder du højt og har overblikket, mens du kan nyde de lækre detaljer i kabinen.

Adskillelsen mellem varerum og kabine er fremstillet i en kraftig stålramme, så føreren er beskyttet mod fremrutschende genstande fra varerummet. Komforten er der dog ikke gået på kompromis med. Der er stadig god plads på de forreste sæder - også til høje personer. 

Se det lækre ekstraudstyr til Yeti Outdoor Van: Klik her for priser inkl. moms og her for priser ekskl. moms.

Yeti Outdoor Ambition udstyr

Udstyrsniveauet Ambition fås til Yeti Outdoor og har et lækkert sort stofindtræk og en Onyx/Onyx kombination på instrumentpanelet. Ambition udstyrsniveauet har mange elegante detaljer i kromlook som giver kabinen et eksklusivt udstryk.

Yeti fås også med Amundsen navigationssystem */** som indeholder kortdata for Vesteuropa. Herudover får du integreret håndfrit Bluetooth system. 

Med Climatronic to-zoners fuldautomatisk klimaanlæg* bliver det nemt at holde den perfekte temperatur i kabinen. Climatronic med to zoner giver føreren og forsædepassageren mulighed for at vælge hver deres foretrukne temperatur. Systemet kompenserer derudover også automatisk mod for eksempel sollys, så føreren ikke skal ændre temperaturen.

Se det lækre ekstraudstyr til Yeti Van:

Klik her for priser inkl. moms og her for priser ekskl. moms.

*Ekstraudstyr

**ŠKODAs radio- og navigationssystemer, herunder kørecomputere, understøtter ikke dansk tekst og evt. tale. Bilen er vist med ekstraudstyr