Superb Combi Van – den uovertrufne køreoplevelse

Superb er utrolig populær i Danmark. Det er nu heller ikke så svært at forstå, når man først har oplevet bilen. Dens design og uovertrufne standardudstyrsniveau gør den til en attraktiv ledsager, hvad enten formålet er privat eller erhverv.

Med Superb Van har vi taget alt det bedste fra personbilen og krydret det med et ualmindeligt stort og praktisk varerum. Det er beklædt med et praktisk og slidstærkt sort tæppe. Det plane gulv giver optimale transport muligheder.

Sidedørene bag giver hurtig og nem adgang til varerummet, mens den store bagklap sikrer nem adgang, især hvis den automatiske bagklap tilkøbes. 

Se det lækre ekstraudstyr til Superb Van: Klik her for priser inkl. moms og her for priser ekskl. moms.

Der er plads til det hele i den nye Superb Combi.

Aflægningsmulighederne er talrige. Masser af opbevaringsrum vil glæde enhver. Lommer og holdere, så det elegante interiør kan fremtræde ryddeligt, gør, at dine ting ikke bliver væk, går i stykker eller bliver spildt under køreturen.

Det rummelige Jumbo Box-opbevaringsrum er placeret i midterarmlænet foran. Her kan du opbevare dine elektroniske apparater, så de er ude af syne, og opbevaringsrummet kan afkøles, så dine snacks holder sig friske. En dobbelt drikkevareholder er også placeret i midterkonsollen. 

Handskerummet kan også afkøles, når klimaanlægget er tilsluttet.

Vist med læderkabine*

*Ekstraudstyr

ŠKODAs radio- og navigationssystemer, herunder kørecomputere, understøtter ikke dansk tekst og evt. tale. Bilen er vist med ekstraudstyr