Fabia Van – en ualmindelig alsidig Van

Fabia Van er den mindste Van i det nye ŠKODA Van line up. På trods af den beskedne størrelse er det en yderst rummelig bil, som passer perfekt til de pladskrævende opgaver i byen. Med andre ord: Fabia Van er den perfekte bil til virksomheder, der skal bruge en attraktiv økonomisk varebil, som kan komme til alle steder.

Fabia Van er også attraktiv for private, som har brug for ekstra plads og som samtidig har brug for en økonomisk og ikke mindst billig bil. Fabia hatchback Van fås til en yderst attraktiv startpris.

Se det lækre ekstraudstyr til Fabia Van og Fabia Combi Van:

Fabia Van ekstraudstyr: Klik her for priser inkl. moms og her for priser ekskl. moms.

Fabia Combi Van ekstraudstyr: Klik her for priser inkl. moms og her for priser ekskl. moms.

Fabia Hatchback Van

 

Fabia Combi Van

Fabia Style Interiør

En Fabia imponerer med sin rummelighed og funktionalitet. De mange Simply Clever-løsninger gør Fabia Combi til den måske mest praktiske bil i sin klasse. Udover de mange funktionelle aflæggerrum fås også et væld af elektroniske systemer. 

Der er blandt andet mulighed for at tilkøbe Amundsen navigationssystem*/** med kort over Vesteuropa, samt Bluetooth-opkobling til din mobiltelefon*. 

Med Climatronic fuldautomatisk klimaanlæg* bliver det nemt at holde den perfekte temperatur i kabinen. Klimaanlæget har nu også indbygget fugtsensor, så føreren ikke behøver justere på temperaturen for at bevare udsynet. 

*Ekstraudstyr

**ŠKODAs radio- og navigationssystemer, herunder kørecomputere, understøtter dansk tekst fra produktionsuge 22/2015. Bilerne er vist med ekstraudstyr