Det eneste du kan forvente er alting

Den nye ŠKODA RAPID er en bil, der helst ikke vil sættes i bås. Den er en stilfuld, kompakt bil, der er blevet genfortolket med ŠKODAs krystalliske designsprog, og allerede ved første øjekast i kabinen føles RAPID som en bil fra en højere klasse. Med top-moderne opkoblingsmuligheder og sikkerhedssystemer ligger der masser af teknologi og arbejder i kulissen for at gøre hver eneste køretur mere komfortabel og bekymringsfri. Alle dine høje forventninger vil blive overgået.

RAPID er endnu et eksempel på vores filosofi om at bygge smukt designede biler, som har fokus på komfort, sikkerhed og køreglæde.

Stil, der altid er på mode

Skarp, kantet, dynamisk – nogle af de ord, man tænker på, når man ser på RAPID udefra. Den er dristig, den er smuk, og den er mindst lige så attraktiv som biler i de højere klasser.

Kølergrillen er fint integreret mellem forlygterne. Bilens front har et bredt gitter til luftindtaget, hvori der er integreret tågelygter* og en iøjnefaldende kromliste som er standard på Style. Bixenonforlygter med LED-dagskørelys er ekstraudstyr på Ambition og Style.

Masser af plads og godt design til hele familien

Uanset om du skal på shoppingtur eller på familieferie, kan RAPID håndtere alle anledninger særdeles godt og kan nemt tilpasse sig dine aktuelle behov. Splitbagsæderne kan nedfældes og øger bagagerummets volumen fra 550 liter til i alt 1.490 liter. Hvis det er nødvendigt, kan du fælde et eller to ryglæn ned og få mere plads til bagage, mens der stadig er plads til passagerer på bagsædet.

Det nye design er præcist og karakterfuldt og giver RAPID et selvsikkert udtryk, som sammen med bilens robusthed udstråler sikkerhed og styrke. RAPID har elegante former, dynamiske linjer og passer med et tidløst design perfekt ind i ŠKODA-familien. 

Orden på sagerne

Kabinen i RAPID har fået en smuk overhaling. Et raffineret men stadig enkelt indrettet instrumentpanel gør, at alt er på rette plads, og at der er plads til alt.

Vælg et interiørdesign, der øger din køreglæde. Der findes masser af kvalitetskombinationer af indtræk og dekorelementer, som man kan nyde i bilens store kabine. Interiøret på billedet er af en Style.

*Ekstraudstyr
Bilen er vist med ekstraudstyr