Komfort

Den nye Superb er spækket med gennemtænkte features, og den vil indhylle ejeren i absolut komfort, hvad enten det drejer sig om, at man ønsker at slappe af på selv den længste køretur, eller man gerne vil underholdes, mens man er på farten.  

Superb er blevet 47 mm bredere, hvilket giver væsentlig mere albuerum på både for- og bagsæderne. Sammen med de nye ergonomiske sæder med god støtte til lænd og lår vil mange, der ofte kører lange ture, sætte stor pris på.  Alle greb og betjeningsknapper er placeret logisk og indenfor bekvem rækkevidde. Den nye Superb tilbyder endvidere mange forskellige infotainment løsninger, der gør oplevelsen i bilen endnu bedre og endnu mere komfortabel. 

Der er plads til det hele i den nye Superb.

Aflægningsmulighederne er talrige. Masser af opbevaringsrum vil glæde enhver. Lommer og holdere, så det elegante interiør kan fremtræde ryddeligt gør, at dine ting ikke bliver væk, går i stykker eller bliver spildt under køreturen.

Drikkevareholderne i armlænet vil være noget, som bagsædepassagererne sætter pris på.

Opbevaringslommer på bagsiden af forsædernes ryglæn har plads til små genstande, som eksempelvis mobiltelefonen, nøgler, en lommebog og lignende.

I dørlommerne foran er der en holder til 1,5-liters flasker.

Det rummelige Jumbo Box-opbevaringsrum er placeret i midterarmlænet foran. Her kan du opbevare dine elektroniske apparater, så de er ude af syne, og det kan afkøles, så dine snacks holder sig friske. En dobbelt drikkevareholder er også placeret i midterkonsollen. 

Handskerummet kan også afkøles, når airconditionanlægget er tilsluttet.

Den nye Superb har nu fået 2 paraplyer, som er standard i Ambition og Style. De er naturligvis placeret i fordørene og er uundværlige i det omskiftelige danske vejr.

Simply Clever

*Ikke alle viste Simply Clever løsninger er standardudstyr.