Hvad er det med den nye Octavia?

Vi tror på, at summen af de enkelte dele er lige så fantastisk som helheden. Det passer perfekt på ŠKODA Octavia.

Den nye Octavia er attraktiv fra alle vinkler. Bilens design er defineret af de karakteristiske krystalliske linjer, som giver Octavia et tidsløst og elegant design. Indvendigt opfylder de mange opkoblingsmuligheder, sikkerhedsassistenter og tekniske features alle kravene hos nutidens bilkøbere. Og som altid understreger en lang række Simply Clever-løsninger, at denne bil er i en klasse for sig.

Octavia er endnu et eksempel på vores filosofi om at bygge smukt designede biler, som har fokus på passagererne og på køreglæden.


Det er Simply Clever. Det er ŠKODA.


RS står for  ‘RALLY SPORT’ 

ŠKODA har stolte motorsportstraditioner, og RS er en forkortelse for 'Rally Sport'. Det er kun de allerhurtigste ŠKODA, som får den bogstavskombination på kølergrillen og bagsmækken. Den kategori tilhører Octavia RS 245, der – som navnet antyder – har hele 245 hk. De bringer den store og rummelige ŠKODA fra 0 til 100 km/t. på kun 6,6 sekunder. Samtidig har Octavia RS 245 en topmoderne sportsundervogn, som giver sublime køreegenskaber. Med andre ord er det en racerbil forklædt som familiebil, der nu kan bestilles hos de danske ŠKODA-forhandlere.


Mere end 5 millioner ŠKODA OCTAVIA 

Der er solgt flere end fem millioner Octavia på verdensplan. Nu kommer ŠKODAs mest populære model i en ny generation med sporty front, fodgængerbeskyttelse og LED over hele linjen. Mød Octavia anno 2017.  Den kompakte model præsenterer sig i topform både som Hatchback og Combi og understreger endnu en gang at Octavia er svær at komme uden om, når det gælder rummelige familiebiler.



Den nye ŠKODA OCTAVIA har mange nye infotainmentsystemer. Alle fire – Swing og Bolero standard fra Style samt navigationssystemerne Amundsen* og Columbus* – har nu displays i glasdesign, som kan betjenes med et let tryk. Columbus* har nu en fuld 9,2” skærm, og dette topsystem har Wi-Fi-hotspot og, hvis det ønskes, et SIM-kortmodul med LTE-hastighed for en ultrahurtig internetforbindelse. 

Den nye ŠKODA OCTAVIA byder også på topmoderne løsninger til opkobling. ŠKODA Connect* er opdelt i Infotainment Online og CareConnect.



Den nye ŠKODA OCTAVIA går også forrest, når det gælder assistentsystemer – med teknologier, som man hidtil kun har kendt fra de større klasser. Hvis OCTAVIA skal bruges til at trække en anhænger, kan Trailer Assist* overtage styringen, når bilen bakker i langsomt tempo. Udvidet fodgængerbeskyttelse er standard og supplerer frontassistenten. Derudover er parkeringsassistenten* blevet optimeret yderligere. Takket være radarsystemet kan Blind Spot Detection* og Rear Traffic Alert* sørge for sikre vognbaneskift og også hjælpe, når man skal bakke ud fra en parkeringsbås. Bakkameraet* viser bilens umiddelbare omgivelser på skærmen i bilen.

*ekstraudstyr