ŠKODA introducerer en helt ny SUV

Lad den nye ŠKODA Kodiaq tage dig og hele familien med på eventyr i byen og i naturen.

KODIAQ er en helt ny SUV. Med det flotte design er den lige så smuk, som den er robust. 4x4 klarer med lethed alle slags terræn, mens kabinen giver hele familien lyst til nye eventyr. I får masser af plads, uforlignelig komfort og en lang række opkoblingsmuligheder. Og som altid sørger en række Simply Clever-løsninger for, at det praktiske også er i top.

KODIAQ er endnu et eksempel på vores filosofi om at fremstille smukt designede biler, som har fokus på fører og passagererne, og som er lige så sikre som de er sjove at køre i.

KODIAQ har opnået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs hårde test af sikkerheden. ŠKODAs store SUV får bl.a. de 5 stjerner pga. af sin frontassistent med fodgængerbeskyttelse, ligesom beskyttelsen af føreren er på flotte 92 % ud af 100 %. Kør i Superb mens du venter på din Kodiaq

Den nye ŠKODA Kodiaq er så efterspurgt, at vi allerede nu har ventetid. Men fortvivl ikke - du kan alligevel handle nu og sikre dig den aktuelle vurdering af din byttebil.

Lejetilbud på Superb

Vi tager din bil i bytte her og nu, og stiller en flot ŠKODA Superb Style DSG til rådighed som lejebil fra kun kr. 4.995,-/md. inklusiv forsikring, Vejhjælp, service og ejerafgift. Udover lejen skal du altså kun tænke på brændstof, mens din Kodiaq bliver produceret præcis efter dine ønsker på ŠKODA fabrikken i Tjekkiet.

Besøg din lokale forhandler og hør mere.Skønhed og robusthed

Med sin kraftfulde udstråling er ŠKODA KODIAQ klar til at kaste sig ud i selv de mest krævende forhold. Udformningen af de præcise, skarpe linjer er udviklet med udgangspunkt i ŠKODAs nye designsprog, som giver bilen et markant, emotionelt og tidløst design. Uanset om man betragter detaljerne eller helheden, står en ting klart – form og funktion er i perfekt harmoni med hinanden.

KODIAQ er en muskuløs skønhed, som kombinerer et robust karrosseri med imponerende offroad-egenskaber.

*ekstraudstyr

Leje af Superb Style DSG. Tilbud gælder kun ved køb af Kodiaq. Lejen inkluderer landsdækkende service, grøn ejerafgift, forsikring, vejhjælp og max. 20.000 km pr. år.  Ekskl. brændstof. For detaljerede informationer kontaktes den lokale ŠKODA-forhandler.