FABIA Tour - Mere udstyr - Mindre pris

ŠKODA Fabia er blevet mere sporty i sit udtryk. Fabia har bl.a. fået en mere dynamisk fremtoning, øget sikkerhed, bedre komfort samt lavere brændstofforbrug. Derudover er Fabia spækket med udstyr allerede fra laveste udstyrsniveau.

Fabia Tour modellerne giver mere standardudstyr end nogensinde
Fabia Tour fås fra 129.000 og Ambition Tour med opgraderet udstyr fås fra 143.295 kr.

 

Fabia Ambition Tour opgrades med

  • Climatronic - klimaanlæg
  • Parkeringssensor bag
  • Armlæn mellem forsæderne

Fabia Style Tour opgrades med

  • Climatronic - klimaanlæg
  • Bolero radio med ŠKODA Surround
  • Apple Carplay

 

 

Det nye design

Designet på Fabia er dynamisk, strømlinet og moderne. Kølergrillen og forlygterne skaber en markant front med et sportsligt udtryk, og bilens bredde, der er forøget, bidrager til det nye udtryk. De skarpe forlygter og tågeforlygter, som er standard i Style, ser indbydende ud, og giver Fabia en fræk attitude. 

Fabia kan bestilles i 15 forskellige smarte farver og med et helt nyt farvekoncept, der giver dig mulighed for at vælge en anden farve på tag, fælge og sidespejle. 

Prøv vores farve- og fælgevælger.

Interiør i særklasse

ŠKODA Fabia er kompakt og rummelig. Fabia tilbyder masser af plads til både passagerer, bagage og hverdagens små udfordringer. Den nye model har fået en større og mere rummelig kabine, masser af praktiske Simply Clever løsninger, samt et bredt udvalg af indbydende interiørmuligheder.  

Bagagerummet i den nye ŠKODA Fabia H/B har en kapacitet på 330 liter, hvilket er 15 liter mere end den tidligere model. Nedfældes bagsæderne har ŠKODA Fabia en kapacitet på op til 1.150 liter, hvilket er væsentligt mere end andre biler i klassen. 

Pressen skriver... "Car of the year 2015"

ŠKODA Fabia vandt autobranchens mest prestigefyldte pris i Storbritannien: Car of the Year 2015, som gennemføres af den britiske bilguide What Car?. 

What Car?’s pris er en af de mest anerkendte priser indenfor bilbranchen. Prisen gives i 16 forskellige kategorier, men det er kun det bedste af det bedste, der kan vinde den samlede Car of the Year-pris. 

Den vindende Fabia 1.2 TSI 90 SE slog alle 25 benhårde konkurrenter, der var shortlistet. Se alle vinderne og læs mere.

Pressen skriver... "Fabelagtig Fabia"

FDM har testet den nye Fabia - se testen her

Motor mener:

" Den nye ŠKODA Fabia ændrer opfattelsen af, hvad man kan forvente sig i denne prisklasse. Det er intet mindre end imponerende!"

" Den nye Skoda Fabia bliver uden tvivl en af årets varmeste nyheder. Med en helt ny platform, fine motorer og nyt sikkerhedsudstyr er den svær at komme udenom"

Fabia Hatchback galleri

*Ekstraudstyr
**ŠKODAs radio- og navigationssystemer, herunder kørecomputere, understøtter dansk tekst fra produktionsuge 22/2015
Bilen er vist med ekstraudstyr