Ny ŠKODA Yeti Outdoor

Den nye ŠKODA Yeti Outdoor har fået et omfattende ansigtsløft og byder på et råt og markant design, som skriger eventyr og offroad. De nye teknologiske højdepunkter og den udvidede sikkerhed vil sikre dig køreglæde selv dér, hvor vejen ender.

Yeti Outdoor imponerer derudover med mange praktiske løsninger, masser af plads og økonomiske motorer.

 

Det nye design

Den nye ŠKODA Yeti Outdoor har et råt og sportsligt design, som kan tilpasses din helt egen stil. Er du til store alufælge og robuste detaljer? Gå på opdagelse i vores farve-og fælgvælger, hvor du kan beslutte dig for, hvordan lige netop din Yeti Outdoor skal se ud.

Det nye design byder på markante forlygter, dynamiske linjer og et robust karosseri. Det nye desingsprog giver Yeti Outdoor sin helt egen stil, og det nye logo pryder stolt den nye brede kølerhjelm.

Prøv vores visualizer for ny Yeti Outdoor og leg med farver og fælge. 

Det friske interiør

Interiøret i den nye Yeti Outdoor imponerer med rene linjer, et kompakt instrumentpanel og et sportsligt 3-eget rat. Derudover er designet blevet langt mere strømlinet og moderne.

Yeti er kendt for at have masser af plads, både til familien og til dine fritidsinteresser. Yeti Outdoor byder på det praktiske Vario-Flex bagsædesystem, som giver dig 3 seperate bagsæder, der kan nedfældes eller tages helt ud, uafhængigt af hinanden. Bagagerummet imponerer med en volumen på 416 liter og hele 1.760 liter, når bagsæderne er nedfældet.


Simply Clever - Simply Yeti

Den nye Yeti Outdoor er bare Simply Clever og vil være den perfekte partner på dine daglige eventyr.  Yeti Outdoor byder blandt andet på en udtagelig affaldsbeholder i sidedøren*, klapbord på bagsiden af forsæderne* og en praktisk holder til din sikkerhedsvest under forsædet. Derudover vil dit bagagerum give dig helt nye muligheder med det smarte Vario-Flex system, med den vendbare bagagerumsmåtte* der har gummi på den ene side og stof på den anden side, netsystemet* og den praktiske udtagelige LED-lygte*. 

Alle priser er vejledende i DKK inkl. moms og ekskl. leveringsomkostninger kr. 3.880. Alle priser er ekskl. evt. laktillæg.

ŠKODAs radio- og navigationssystemer, herunder kørecomputere, understøtter ikke dansk tekst og evt. tale. ŠKODAs radio- og navigationssystemer, herunder kørecomputere, er med dansk tekst fra produktionsuge 22/2015. Bilen er vist med ekstraudstyr.