Som skabt til familielivet...

En ŠKODA Rapid er nemlig helt perfekt til at køre børn til fodbold, spejder og gymnastik, eller når den bedre halvdel vil have dig med ud på det ugentlige storindkøb. Den nye Rapid kan klare langt de fleste opgaver, lige fra turen i byggemarkedet til at agere taxa for ungerne, så der er masser af plads på passagersæderne og et af klassens største bagagerum til rådighed under den smarte bagklap.

Masser af plads og godt design til hele familien

Uanset om du skal på shoppingtur eller på familieferie, kan Rapid håndtere alle anledninger særdeles godt og kan nemt tilpasse sig dine aktuelle behov. Splitbagsæderne kan nedfældes og øger bagagerummets volumen fra 550 liter til i alt 1.490 liter. Hvis det er nødvendigt, kan du fælde et eller to ryglæn ned og få mere plads til bagage, mens der stadig er plads til passagerer på bagsædet.

Det nye design er præcist og karakterfuldt og giver Rapid et selvsikkert udtryk, som sammen med bilens robusthed udstråler sikkerhed og styrke. Rapid har elegante former, dynamiske linjer og passer med et tidløst design perfekt ind i ŠKODA-familien. 

Det sikre valg

Du kan stole på sikkerheden i Rapid selv under ekstreme forhold. Standardudstyret omfatter en bred vifte af sikkerhedsfunktioner, såsom antiudskridningssystemet ESC, ABS og seks airbags. Som standard har Rapid gardinairbags, der beskytter passagererne på forsæderne og bagsæderne mod potentielle hovedskader.

Endvidere er Rapid udstyret med sideairbags på forsæderne og har store frontairbags, som aktiveres i samarbejde med selestrammerne, så du bogstavelig talt bliver forankret på det rette sted i midten af forsædet. Det er sikkerhed i topklasse. 

Rapids friske design

Det nye design er præcist og karakterfuldt og giver Rapid et selvsikkert udtryk, som - sammen med bilens robusthed - udstråler sikkerhed og styrke. Rapid introducerer ŠKODAs nye designsprog og giver dig rene linjer, elegante flader og afbalancerede proportioner. Den karakterstærke front skaber et moderne look, og det nye ŠKODA-logo er prikken over i'et og bliver understreget af kromrammen omkring kølergrillen.

Rapid har elegante former, dynamiske linjer og passer med et tidløst design perfekt ind i ŠKODA-familien. Vi siger velkommen til ŠKODA's nye, spændende design-DNA.

Bilen er vist med ekstraudstyr