ŠKODA Rapid Spaceback

ŠKODA RAPID SPACEBACK sætter nye standarder i den kompakte klasse. RAPID SPACEBACK byder på et frækt og frisk design uden at gå på kompromis med rummeligheden og komforten. Derudover imponerer RAPID SPACEBACK med et højt sikkerhedsniveau, lavt brændstofforbrug og masser af muligheder for individuelt design.


Det nye frække design

Den nye ŠKODA RAPID SPACEBACK har et ungt og individuelt design blandet med en fræk udstråling. RAPID SPACEBACK udstråler sportslig friskhed og dynamisk elegance, som gør den indbydende allerede ved første øjenkast.

Ser du på den nye RAPID SPACEBACK fra siden, oplever du unikke dimensioner med et sportsligt og dynamisk look. Silhuetten med de skarpe linjer, den øgede akselafstand og den fremtrædende tornadolinje giver den 'unge' ŠKODA sit helt eget liv.  

Det friske interiør

Interiøret i den nye RAPID SPACEBACK imponerer med et sportsligt rat, moderne detaljer og nydesignet sædebetræk.

ŠKODA RAPID SPACEBACK tilbyder masser af plads, selvom karrosseriet er 18 cm kortere end RAPID Hatchback. På bagsædet tilbyder Rapid SPACEBACK klassens mest generøse benplads og klassens største frihøjde. Bagagerummet imponerer med en volumen på 415 liter, og hele 1.381 liter, når bagsæderne er nedfældet.

 

Simply Clever

Den nye RAPID SPACEBACK er spækket med Simply Clever løsninger, som gør din hverdag lidt nemmere. Du kan for eksempel vælge den dobbelte bagagerumsbund*, som gør, at du kan opdele bagagerummet i to horisontale niveauer, hvis du har behov for ekstra opbevaring. Derudover har RAPID SPACEBACK mange af de smarte detaljer, som du kender fra RAPID Hatchback som for eksempel den praktiske isskraber i tankdækslet, en holder til sikkerhedsvesten under forsædet, affaldsspand* i sidedøren og en holder til din p-billet.

* Ekstraudstyr

Bilen er vist med ekstraudstyr