ŠKODA Octavia Combi: Årets bil 2014

ŠKODA Octavia Combi definerer nye standarder i klassen for mellemstore familiebiler, derfor overrasker det ikke, at Octavia Combi er blevet kåret både til Årets Bil 2014 og til Årets Firmabil 2014. Foruden de flotte titler imponerer Octavia Combi samtidig med masser af plads, nyt design, høj funktionalitet, en bred vifte af 'Simply Clever' løsninger samt en lang række innovative sikkerheds- og komfortsystemer. Octavia Combi skal opleves! 

Bilen med de flotte titler...

Motorjournalisternes Klub Danmark skriver: "ŠKODA Octavia er Årets Bil i Danmark 2014, fordi den gør alting godt. Den er snusfornuftens sejr. Octavia er stor og rummelig både som hatchback og stationcar, kvalitetspræget og yderst velkørende. Den fås med meget komfortudstyr og avanceret sikkerhedsudstyr, og der er et stort udvalg af økonomiske motorer. Kombinationsmulighederne er mange, og så er prisen i orden."

Foruden den imponerende titel 'Årets Bil' er Octavia også kåret som 'Årets Firmabil' - og vi vil derfor påstå, at det er den perfekte firma-familiebil og vil være uundværlig for dig i hverdagen.

 

Et unikt, skarpt og tidsløst design

Fronten på Octavia Combi er selvsikker og markant med de skarpe linjer og det nye ŠKODA-logo. Ser du på Octavia Combi fra siden, vil du bemærke, at den er blevet langt mere dynamisk i udtrykket samtidig med at den skarpe tornadolinje langs bilen skaber en optisk forlængelse og en sportslig silhuet.

Octavia Combi har et strømlinet design på bagklappen, som er præcist, elegant og harmonisk. Alt er på det rette sted, godt positioneret og rent i udtrykket. ŠKODAs velkendte baglygter i C-form er blevet mere kantede og fremhæver dermed det moderne design endnu tydligere. 

Det nye interiør

Interiøret i Octavia Combi vil overraske med overraskende høj funktionalitet, elegant design og en perlerække af teknologiske højdepunkter. Hele kabinen er designet som Octavias ydre, og giver dig et skarpt og moderne udtryk.

Endvidere er der ikke blevet sparet på de smarte løsninger som vil gøre din hverdag lidt lettere. Bagsædet er blevet yerligere optimeret, så der er endnu mere plads til din familie og byder på smarte opbevaringsløsninger til for eksempel drikkevarer, legetøj og telefoner. Som standard har Octavia Combi to Isofix-forberedte bagsæder, så selv de mindste kan rejse sikkert. 

 

                     

1600x1200                                   1600x1200
1280x1024                                  1280x1024
1280x800                                      1280x800


Bilen er vist med ekstraudstyr