ŠKODA Fabia

ŠKODA Fabia har aldrig været bedre, og vi er stolte af, at den er en af Danmarks mest sælgende mindre familiebiler. Fabia designet er dynamisk, der er masser af plads til hele familien og de brændstoføkonomiske motorer holder dine udgifter til brændstof nede. Og netop derfor har vi omdøbt vores Fabia modeller til Fabia Easy og Fabia Fresh, som du nu kan få til en attraktiv pris. 

Det nye design

Fabias fremtoning er på samme tid dynamisk og robust. Den markante forkofanger, den karakteristiske kølergrill og motorhjelmens stramme linjer får sammen med det nye logo Fabia til at se moderne og sportslig ud. Og med de mange muligheder for ekstraudstyr, kan du tilpasse Fabia netop til dine behov.

Farvepaletten er også varieret. Du kan eksempelvis vælge den klassiske Brilliant Silver metallak* eller den frække Rally Green metallak*. Du kan understrege frækheden med udvalget af flotte alufælge*. Fabia Hatchback kan også fås med en sporstlig og praktisk tagræling* i sort eller en kombination af sort og sølv.

Det friske interiør

Interiøret harmonerer med Fabias eksteriør. Fabia er designet med udgangspunkt i familierns familiens daglige behov. Derfor er der lagt ekstra vægt på mange praktiske løsninger, uovertruffen rummelighed og ergonomisk indretning af førerpladsen. Det nye logo står flot i centrum af det ny-designede rat, og den nydesignede gearstang ligger godt i hånden, samtidig med at den er elegant designet.

Instrumentpanelet er logisk og ergonomisk indrettet, så alt er inden for din rækkevidde og nemt at betjene. Fabia Easy og Fresh har naturligvis også masser af plads til både dig og familien, selv på de lange ture. Hele kabinen har endvidere mange anvendelige og velplacerede opbevaringsløsninger og plads til det meste.

Simply Clever - Simply Fabia

Fabia kan opfylde langt de fleste af familiens daglige behov for transport. Den dynamiske Fabia Hatchback giver dig oceaner af plads, rum til alt børnenes udstyr og bagagerumsvolumen til weekendens storinkøb - fordi Fabia nemlig har klassens største og mest rummelige bagagerum.


**** alle fabia fås så længe lager haves.
*Ekstraudstyr

**Gælder udelukkende Fabia Fresh og Fabia GreenLine modeller. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

***Gælder alle Fabia modeller frem til 31.12.2014.
Bilen og interiøret er vist med ekstraudstyr
Fabia Fresh og Fabia Fresh Combi fås så længe lager haves