Fabia tilbehør

ŠKODA Fabia og Fabia Combi er det perfekte valg for det unge par, børnefamilien eller alle dem som bare vægter komforten højest. Vi imødekommer selvfølgelig alles krav og ønsker til lige præcis deres Fabia. ŠKODA originalt tilbehør giver mulighed for at supplere eller udvide det udstyr, som bilen er leveret med, så den kan tilfredsstille lige præcis dine, kærestens eller børnenes behov. Det gælder bare om at blive enige.

Alt vist på denne side er tilbehør. For detaljeret infor om tilbehør, se tilbehørsbrochure og prisliste.

Træk

Anhængertræk medaftagelig kugle
Elsæt, 13-polet til anhængertræk til Fabia Combi 
Adapterstik 13/7-polet

 

ISOFIX Barnesæde

Fabias komfortable barnesæde gør det nemt at sikre dine børn bedst muligt og passer til det Isofix forberedte bagsæde.
Farvevalget er elegant afstemt til bilen og vægten  af sædet er lav. ŠKODA barnesæde er Euro NCAP testet.

Cykelholder

Fabia Cykelholder til anhængertræk, med plads til 2 cykler, gør det nemt at transpotere din cykel sikkert.Cykelholderen kan tippes for nem adgang til bagagerum.

Måtter

Fabia bundmåttesæt er både smarte og praktiske, nemme at tage ud for rengøring. Leveres med clips for fastholdelse af føremåtten.

Dørtrinsbeskyttere

De elegante dørtrinsbeskyttere fremhæver bilens attraktive design og giver din Fabia et sporty look og beskytter samtidig lakken på dørtrin mod skader.

Taglastholder

Med taglastholder til din Fabia kan du udvidde lastkapaciteten og gøre din Fabia til en god partner når du dyrker sport, eller skal en tur på ferie. Kan udbygges med f.eks. cykel - skiholder eller tagboks.

Køleboks

Den termo-elektriske køleboks, der rummer 15 liter, holder mad og drikke kølige og friske på de lange køreture. Under alle vejrforhold. Er god til de lange kørerture.

Netprogrammet

Det gennemgående træk i Fabia er anvendeligheden. Fabia byder på fremragende plads til bagage, og med netprogrammet, der består af tre net, holdes din bagage sikkert på plads under kørslen.

15" Antares

Alufælg 6.0J x 15" Antares til dækstørrelse 195/55 R15

 

16" Elba

Alufælg 6.5J x 16" Elba til dækstørrelse 205/45 R16

16" Comet

Alufælg 6.5J x 16" Comet, sølv eller sort til dækstørrelse 205/45 R16

17" Gigaro

Alufælg 7.0J x 17" Gigaro sølv/antracit, sort eller hvid til dækstørrelse 205/40 R17