ŠKODA CITIGO Monte Carlo

Den nye CITIGO Monte Carlo byder på dynamisk design og en fræk attitude, som er perfekt til dig, der vil være godt kørende - i god stil. CITIGO Monte Carlo er ikke bare sportslig at se på og nem at parkere i byen, men også den perfekte ledsager i en travl hverdag.  Derudover imponerer CITIGO med masser af rummelighed, praktiske Simply Clever løsninger og et overraskende lavt brændstofforbrug. CITIGO Monte Carlo er bare den perfekte lille bil med masser af attitude. 

Design og udstyr

CITIGO Monte Carlo beviser, at sort er frækt. De sorte designelementer omfatter blandt andet en sort kølergrill, sort forkofanger og spejlkapper i sort højglans. Derudover er der en fræk sort tagspoiler, en massiv sort diffuser og mørktonede bagruder. Designet fremhæves yderligere af den flotte streaming på sidedørene og på bagklappen, som gør CITIGO Monte Carlo til sin helt egen. Og som om det ikke var nok, får du oven i købet de sportslige 15" Auriga alufælge i sort design.  

Det indre er lige så besnærende som det ydre. Det flotte sportsinteriør i CITIGO Monte Carlo har stofsæder i sort/rødt design, dekorelement i sort højglans og læder på rat, gearknop og håndbremsegreb.

     

Citigo Monte Carlo fås i 3 farver...

Hvad er din favorit farve? Du kan vælge CITIGO Monte Carlo i den sportslige Candy White, den frække Tornado Red speciallak* eller den rå Deep Black metallak*. Foruden folien på Deep Black, som fås i en frisk sølv farve, leveres alle CITIGO Monte Carlo med sportslig sort folie. 

Candy White

Tornado Red speciallak*

Deep Black metallak*

God stil med Monte Carlo...

Bilen er vist med ekstraudstyr. 16" Serpens alu-fælge, el-soltag og tågeforlygter, som er vist på billederne, kan tilkøbes mod merpris.

*Ekstraudstyr