Citigo- Danmarks billigste bil!

Den er indbydende. Den er elegant. Det er en Citigo. Men du må vente med at prøve den indtil juni måned, hvor den introduceres.

Årets helt store nyhed udtales "Ci-ti-Go" og er ŠKODAs svar på en minibil, som skal være rummelig og driftsikker. Citigo er en bil, der optimalt udnytter pladsen indvendigt og har rummelig fører- og passagerplads foruden to komfortable pladser på bagsædet. Perfekt til alle jer der har behov for komfort, nem parkering, og en bil der er billig i anskaffelse og drift.

Bilpriser.dk har netop kåret ŠKODA Citigo som Danmarks billigste bil. Chefanalytiker Niels Grøftehauge fra Bilpriser.dk har beregnet, at en ŠKODA Citigo Active 3d 60 hk GreenTec koster kun 1,24 kr. pr. kørt km.

Beregningen baserer bl.a. på  den lave introduktionspris på kun 84.900 kr., en imponerende benzinøkonomi på hele 24,4 km/l og ŠKODAs velkendte lave værditab. Altså er det ikke kun billigt at købe en ŠKODA Citigo – du får også den bedste totaløkonomi.

Læs hele analysen her...

 

Citigo- den praktiske bil!

ŠKODA Citigo er den optimale bil til dig som dagligt kører rundt i den pulserende by, eller til dig som tilbagelægger mange kilometer. Uanset hvad du vælger er du sikret et lavt brændstofforbrug, uden at komforten og køreglæden forsvinder. Sjove køreregenskaber og flotte detaljer, gør nemlig en hver køretur til en god oplevelse.

Men der er også ændret på nogle fundamentale ting. Citigo er den første model hos ŠKODA med et nyt og eksklusivt logo. Dermed kendetegner bilen den nye dynamiske designretning for ŠKODAs fremtidige modeller.

Udvendigt har Citigo følgende dimensioner: Længde 3,56 m, bredde 1,65 m og højde 1.48 m. Citigo kan leveres med både 3 døre og 5 døre og kommer med to forskellige 1.0 benzinmotorer med 3 cylindre. Basismotoren yder 60 hk og kører 24,4 km/l ved blandet kørsel. Skal det være en lidt kraftigere motor med 75 hk, kører denne op til 23,8 km/l ved blandet kørsel. Det gennemsnitlige forbrug afhænger dog af dit kørselsmønster.

 

 

Vil du vide mere om den nye Citigo?

Er du blevet nysgerrig, og vil du være blandt de første, som får flere nyheder om Citigo, så kan du tilmelde dig ŠKODAs Citigo nyhedsmail, bestille Citigo brochuren eller følge os på Facebook. 

Vil du læse mere kan du bestille den nye Citigo brochure her.

Du kan også holde dig opdateret på Škodas Facebook side her.

Tilmeld dig nyhdsbrevet her og få automatisk de seneste nyheder om den nye Citigo, efterhånden som de kommer.

Fornavn


Efternavn


E-mail