Ny barnevogn

Er det blevet tid til at udskifte bilen med en ny, og er du i tvivl om din nuværende barnevogn passer, eller er du allerede den glade ŠKODA ejer og snart skal ud og trille med baby - uanset hvad gælder det om at vælge den rette model. Vi giver dig et overblik over de mest solgte barnevogne, og hvordan de passer ind i de mest solgte ŠKODA modeller.

Hvad skal jeg vælge?

Står der ‘barnevogn’ på indkøbslisten til baby, er der mange ting, man skal have med i overvejelsen. Der er nok allerede nogle krav barnevognen skal opfylde både i forhold til om det skal være en kombivogn, en stor barnevogn med stort liggemål, eller en vogn der kan tages med overalt. Du har nok også krav til kvaliteten, men en ting som altid giver udfordringer er: er der plads til barnevognen i bilen?

Vi har lavet en stribe film som viser, hvordan nogle af markedets mest solgte barnevogne kan passe i en ŠKODA.

Vil du læse mere om barnevognene så besøg Babysam her eller Ønskebørn her

Hvordan har vi gjort?

Vi har i alle filmene vist, hvordan en barnevogn passer ind i bagagerummet af vores bil modeller. Alle barnevognene er kun adskilt i det omfang, at hjul kan være afmonteret, at barnevognskassen kan være afmonteret eller vendt modsat barnevognens gå retning, og håndtag kan være taget ned.

Alle filmene viser barnevognene i et ŠKODA bagagerum, hvor det i nogle tilfælde ikke vil være muligt at montere hattehylde, men hvor barnevognen ikke vil være højere end bagsæderyggens højde.

Vi har valgt at lade alle barnevognskasserne være slået op (undtaget i Citigo), da vi ønsker at vise et retvisende dagligt scenario. Det betyder også, at barnevognene kan komprimeres yderligere og dermed give yderligere plads i bagagerummet.

Vi håber, at vores guide har hjulpet dig på vej mod den rette vogn.