Finansiering

Fast eller variabel rente - hvor meget i udbetaling - hvor mange ydelser og hvor store?

Du kan få et finansieringstilbud gennem din lokale ŠKODA-forhandler.
(Finansieringsberegningerne nedenfor er vejledende).

Husk også at se nærmere på vores All Inclusive løsning, som sikrer dig 0,- hovedpine. Gå til All Inclusive sitet.

ŠKODA-Finans er din sikre vej til overskuelig og tryg finansiering af din nye ŠKODA.

Vi ønsker at gøre ŠKODA-Finans til dit første, enkle og naturlige valg af finansiering til din bil. Derfor har vi konstant fokus på at forbedre og udvikle vores produkter og serviceydelser. 

ŠKODA-Finans er en del af Nordania, et af Danmarks førende finansierings- og leasingselskaber. Vores samarbejde med ŠKODA-forhandlerne sikrer, at du kan blive godt kørende  – på markedets bedste vilkår.

Hos din ŠKODA-forhandler hjælper kompetente rådgivere dig nemt og hurtigt bag rattet på din nye bil – samtidig med at du får individuelt tilpasset finansiering, der passer til dit budget og behov.

 

 

Udregning med standard låne betingelser
kr.
kr.
kr.
kr.
måneder

Bemærk: Der stilles krav om kaskoforsikring. Betaling via betalingsservice/Nets forudsættes. Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

ŠKODA Finans kan tilbyde følgende produkter til privatpersoner: 

Købekontrakt: Finansiering af din nye ŠKODA, hvor udbetalingen er mindst 20,1 %, og hvor der tages sikkerhed i bilen. Lånet kan efter en individuel vurdering løbe op til 96 måneder, og du kan frit vælge mellem fast og variabel rente.
Når du har fundet din drømmebil, kan din lokale ŠKODA-forhandler hjælpe dig med at finde netop den løsning, der passer dig bedst. I løbet af 30 minutter er lånet behandlet, og din forhandler kan udskrive lånedokumenterne med det samme.


ŠKODA Finans kan tilbyde følgende produkter til erhvervskunder:

ŠKODA-Finans finansierer også ŠKODA til erhvervsvirksomheder med konkurrencedygtige produkter og priser. Vi tilbyder både lån og leasing.

Med leasing får du bilerne til rådighed i en fart – uden at likviditeten skal betale prisen. I stedet kan du beholde pengene og bruge dem dér, hvor du har størst nytte af dem. Det gør din virksomhed hurtigere i optrækket, fordi du kan handle hurtigere, når du har likviditeten lige ved hånden.